LOOPBAAN & KERNTALENTEN

Een individuele coaching van je medewerker(s) doet vaak wonderen. Ze voelen zich gewaardeerd en krijgen meestal een verfrissende boost. Waarom? Omdat ze zichzelf beter leren kennen, ze ondervinden wat hun sterktes en hun valkuilen zijn, wat ze nodig hebben om hun energie hoog te houden en welke taken er perfect bij hen als persoon passen.

Tijdens een loopbaantraject zetten we in op talenten zodat je een heldere kijk krijgt op het human capital van jouw onderneming. 

Loopbaan en kerntalenten ontwikkeling kan zowel in een 1 op 1 traject als via workshops voor teams.

IMPACT OP ORGANISATIE

Z

BETER ZELFINZICHT

Coaching zorgt voor inzichten die medewerkers kunnen aanzetten om hun gedrag beter te begrijpen en hierdoor ook anders in te zetten.

Z

PRODUCTIVITEIT

Een medewerker die in zijn kracht staat zal niet enkel productiever zijn maar gaat zich ook meer betrokken voelen binnen de organisatie.

Z

HOGERE OMZET

Een medewerker die in zijn kracht staat en productiever zijn taak uitvoert zorgt uiteindelijk altijd voor een rechtstreekse of onrechtstreekse verhoging van de omzet .

Loopbaancoaching

Carrière begeleiding kan ingezet worden wanneer iemand niet optimaal functioneert?

Wie wil er nu toegeven dat er thuis problemen zijn, dat ze hun taken eigenlijk beu zijn, dat de werking van de organisatie hen frustreert?

In dit geval is het handig om een coach in te schakelen.De coach  kan dan samen met de medewerker werken aan de gevolgen van die waarheid. Wat moet er gecommuniceerd worden naar het management, de collega’s…?

Soms gaat dat over durven vragen wat je nodig hebt. Van heel praktische zaken – andere uren, een vast bureau, opleiding…

  PRIJS

  Z

  PER TRAJECT

  Een traject bestaat uit minimum 4 sessies van 1uur. Hiervoor betaal je als werkgever 130€/uur excl. BTW

  Z

  LOOPBAANCHEQUES

  Dankzij de samenwerking met Aures  kan je bij mij terecht voor door de overheid gesubsidieerde loopbaancheques.

  Z

  DERDE BETALERSYSTEEM

  Met het derde betalerssysteem is het mogelijk dat jij als organisatie de bijdrage van (80 euro voor 7uur) bekostigt. 

  Talentontwikkeling, hoe werkt het?

  Onderzoek welke talenten je in huis hebt Meten is weten en dat geldt ook voor talentontwikkeling. Het is dan ook zinvol om te onderzoeken welke  competenties, persoonlijkheidstypes en talenten jouw bedrijf telt.

  Werk met een persoonlijk ontwikkelingsplan Je kan hierin concrete afspraken over de loopbaan van je werknemer vastleggen om zich verder te ontwikkelen binnen het bedrijf.

  Talentontwikkeling hangt samen met de ontwikkeling van je bedrijf. Je onderneming kan namelijk alleen tot (volle) bloei komen als je personeel dat ook doet.