EXECUTIVECOACHING

Een drukbezette leidinggevende heeft geen blabla nodig. Hij of zij wil weten waarop het staat. Geen corporate jargon en ondoorzichtige formules; wij werken met gewone mensentaal en herkenbare verklaringen.

Als iets niet bij je past, zeggen we het. Als je plan niet realistisch is, stellen we het in vraag. De krachten die je niet ziet van jezelf, zetten we in de verf.

IMPACT OP ORGANISATIE

Z

BETER ZELFINZICHT

Coaching zorgt voor inzichten die medewerkers kunnen aanzetten om hun gedrag beter te begrijpen en hierdoor ook anders in te zetten.

Z

PRODUCTIVITEIT

Een medewerker die in zijn kracht staat zal niet enkel productiever zijn maar gaat zich ook meer betrokken voelen binnen de organisatie.

Z

HOGERE OMZET

Een medewerker die in zijn kracht staat en productiever zijn taak uitvoert zorgt uiteindelijk altijd voor een rechtstreekse of onrechtstreekse verhoging van de omzet .

EXECUTIVE COACHING 

Als coach ondersteun ik jou. Het resultaat van ons traject? Conflicten worden opgelost, misverstanden uitgeklaard, communicatie verbeterd en uiteindelijk ook deadlines en doelstellingen gehaald. En dat vertaalt zich natuurlijk door naar een vlottere samenwerking en betere resultaten.

Wat is het geheim van een optimaal functionerende leidinggevende? Een executive groeit tot het punt waarop hij op zijn beperkingen botst. Een goede manager beroept zich zelden enkel op aangeboren talenten. Het is diens graad van professionele en persoonlijke ontwikkeling die bepaalt hoe goed hij blijft functioneren naarmate hij groeit in de organisatie.