Werknemers zijn een essentieel onderdeel van je organisatie

Zij doen het werk en zorgen dat je bedrijf de doelstellingen behaalt. Het is dus cruciaal dat je werknemers zich goed voelen in hun werkomgeving, of dat nu op de werkplek of thuis is, en alle kansen krijgen om optimaal te presteren.

Creëer een veilige en transparante bedrijfscultuur waarbij werknemers en leidinggevenden elkaar goed vinden en iedereen zich optimaal kan ontplooien.

Het welzijn van werknemers is de basis in goed presterende organisaties wereldwijd en een cruciale factor in een lange lijst bedrijfsresultaten waaronder veiligheid, productiviteit, retentie, verzuim en bedrijfscultuur. Bovendien zijn gezonde werknemers gelukkige werknemers, dus iedereen wint!

Zorg voor gemotiveerde en fitte werknemers in je bedrijf

Verminder afwezigheid

Minimaliseer het risico van langdurige ziekte op de werkplek en verlaag de kosten van ziekteverzuim onder werknemers door gezonder gedrag. 

Bouw een gezondheidscultuur

Laat werknemers zien dat je je bekommert om hun welzijn, verbeter je imago als werknemer en vergroot de betrokkenheid van je personeel.

Verbeter hun welzijn

Bevorder positief gedrag omtrent welzijn op het werk. Faciliteer een gelukkige werkplek en verbeter de fysieke en mentale gezondheid van je personeel. 

Verhoog de productiviteit

Voorkom productiviteitsverlies door stress en mentale ziekten als burn-out en depressie en help je personeel meer gefocust en productief te zijn.

Psychosociaal welzijn op het werk

Welzijn op het werk is een zeer ruim begrip en omvat heel wat verschillende aspecten, wij focussen op psychosociale belasting en gezondheid. Denk hierbij aan stress, loopbaanontwikkeling communicatievaardigheden, talentontwikkeling en vitaliteit. 

Hoe beter we ons voelen op het werk, hoe productiever we zijn. Tensloten brengen we allemaal een groot aandeel van onze actieve tijd door op het werk. Draag daarom zorg voor het psychosociale welzijn van je werknemers.

Welke aspecten vallen onder welzijn op het werk

Welzijn op het werk is een zeer ruim begrip en omvat heel wat verschillende aspecten, wij focussen op psychosociale belasting en gezondheid. Denk hierbij aan stress burn out, loopbaanontwikkeling communicatievaardigheden, talentontwikkeling en vitaliteit.

STRESS BURN OUT

j

LOOPBAAN

TALENTONTWIKKELING

VITALITEIT